Copy of PB230056


Nybörjarkurs i Biodling startar i Oktober. Obs blir ingen kurs i höst!Är du nyfiken på hur det ser ut inne i bikupan vad gör drottnigen.. hur hamnar honugen i honungsburken... Det och mycket mer kommer vi att gå igenom på kursen. Kursen är på 11 gånger de teoretiska tillfällena är på hemgården i Viken. Vill du veta mer? Ring mig 070-5458980

Började som en hobby med 2 bikupor 2012. Har utvecklats sig till ett "biföretag" en bisysla till snickeriet nu har jag ca 45 bikupor.Andelsbiodling,kurser, föredrag och försäljning av honung mm.
honung nyslungad

Honung finns i 500 o grams burk till  försäljning.Olika smaker beroende på vad bina hämtat för nektar.Kastanj maskros, raps, vitklöver  sommarblommor.Ring eller smsa eller kom förbi det lilla honungs huset och köp en burk eller två och lägg pengar i lådan eller swicha.
välkommen
070-5458980
 

Bi Gårdar


Bikupa Paul jönska Trädgården Wiken
Parken Krapperup
Niagaria Bäcken
Bygatan Viken
Christinelunds Marker
Lönhults Gård

Återförsäljare


Håller även föredrag "hur honungen hämnar i hunungs burken" och "hur livet i ett bisamhälle fungerar" På bilden är det ett föredrag för Nordvästra Skånes Senioruniversietet.
 

Första mat mässan som Honungs Skafferiet var med på. Älska mat mässan i Malmö Mässhallar tillsammans med Höganäs Salluhal.